2021-10-02 07:59:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Állj a sarkadra és ha nehezedre esik is, de védd saját érdekeidet

Napi horoszkóp október 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a jól kezdődő hétvégét váratlan akadályok, félreértések árnyékolhatják, vagy újabb változásokat beharangozó hírek zavarják meg. Ne bonyolítsd az életedet fölösleges vitákkal. Tisztázz mindent az érintettekkel.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Lehet, hogy a szokásosnál érzékenyebb vagy, ezért otthon is hajlamos vagy félreérteni dolgokat. A hétvégét töltsd pihenéssel, ha megteheted, kapcsold ki a világot és aludj minél többet! A pároddal igazán nem szokványos élményekben lehet részetek.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most kisugárzásoddal, jó fellépéseddel tudsz sikert elérni – méghozzá nagyot. Próbáld csak ki, ha valamilyen összejövetelre, partira vagy hivatalos. Új párt is találhatsz, ha szingli vagy.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Döntésre kényszerülsz néhány régóta halogatott ügyben. Lehet, hogy az új körülmények vállalása a múlt lezárásával jár. De hidd el, nem is kell már rágódnod a múlt sérelmein – azokon már túlhaladt az élet.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Akikkel a hétvégén ismerkedsz meg, nemcsak új színt hoznak az életedbe, hanem a gondolkodásmódodat, világszemléletedet is gyökeresen átformálják. A bolygók pedig úgy felkorbácsolják érzékenységedet, szenvedélyedet, hogy akik megsértenek, azokkal egy életre szakítasz.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A magánéletedben nem árt kicsit több alkalmazkodás és megértés, különben a hétköznapok harca nagyon megtépázhatja a kapcsolatodat. Ma csinálhatnátok valami különlegeset, ami igazi élményt jelent mindkettőtöknek!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Elképzelhető, hogy betoppan rég nem látott barátod. A múltidézés során olyas téma is előkerül, ami igencsak elgondolkodtat. Lehet, hogy a hallottak után átértékeled a múlt történéseit. Az idő kerekét visszaforgatni nem akarod, de szíved megnyugszik.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz minden téren új lehetőségeket kínál. A magánéletben is kipróbálod az erőd, pontosabban a vonzerőd. Bár sikert érsz el, az eredménnyel nem biztos, hogy elégedett leszel! Ugyanis nem annak sikerül elcsavarni a fejét, akit kiszemeltél magadnak. Bár még érhetnek meglepetések...

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Általában könnyen kötsz kompromisszumot, hamar alkalmazkodsz az új helyzetekhez, ám most megmakacsolod magad, nem vagy hajlandó megalkudni. Ha csak a negatívumokat látod a párodban, akkor gondolkodj el rajta, nem benned van-e a hiba.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Érthetetlen az aggodalmad, ami mostanság gyötör hiszen most sincs több probléma, mint eddig volt. Az akadályok azért vannak, hogy leküzdjük őket. Eddig mindig így gondoltad, és most akaraterővel és szellemi fölényeddel be is bizonyíthatod, hogy nem ismersz lehetetlent.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Érthetetlen az aggodalmad, ami mostanság gyötör hiszen most sincs több probléma, mint eddig volt. Az akadályok azért vannak, hogy leküzdjük őket. Eddig mindig így gondoltad, és most akaraterővel és szellemi fölényeddel be is bizonyíthatod, hogy nem ismersz lehetetlent.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Testvéred, rokonaid, családtagjaid olyan igényeket támasztanak, amiknek nem lehet eleget tenni. Ha a béke érdekében mégis megpróbálod, lehet, hogy kudarcot vallasz. Állj a sarkadra és ha nehezedre esik is, de védd saját érdekeidet, és mondj nemet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: